Kilka propozycji z naszego menu.

Poniżej znajdują się przykładowe, przygotowane przez nas pozycje.

PRZEKĄSKI
  • tartinka z szynką parmeńską, mozarellą i świeżą bazylią
  • tartinka z włoskim salami ze świeżym ogórkiem i pomidorkiem koktajlowym
  • tartinka z wędzonym łososiem i kawiorem
  • tartinka z serem typu brie o orzechami włoskimi
  • tartinka z pasztetem z dziczyzny z żurawiną i pomarańczą
  • koreczki: szynka, marynowana pieczarka, papryka kolorowa
  • koreczki: ser typu cammembert, winogrono, pomidory suszone
  • koreczki: salami, ser żółty, papryka marynowana
  • koreczki: ser żółty, oliwki, marynowana pieczarka
  • kanapka – pieczywo pszenne lub ciemne:
    • masło, ser żółty, sałata, pomidor
    • masło, szynka, papryka lub ogórek;
    • masło, pasta rybna, pomidor, sałata.
  • kanapka – pieczywo ciemne lub pszenne:
    • masło, ser żółty, sałata, pomidor;
    • szynka, sałata, pomidor;
    •  masło, twarożek z rzodkiewką lub szczypiorkiem.
  • kanapka – pieczywo ciemne lub pszenne:
    • masło, wędzony łosoś;
    • masło, pasztet, marynowane grzyby;
    • masło, ser typu cammembert lub brie, orzechy
  • łosoś wędzony w koreczku z ciasta francuskiego
  • pomidory koktajlowe z mozarellą
  • kuleczki serowe (ser pleśniowy otoczony orzechami/szczypiorkiem/sezamem/papryką)
  • polędwiczki z suszonym pomidorem
  • roladki z kurczaka z ziołami
  • śliwki i morele w bekonie
  • pomidory faszerowane musem szynkowym
  • ananas zapiekany z szynką
  • grzanki ziołowe z szynką wędzoną
  • babeczki słone z pastami
  • półmiski serów, różne rodzaje, serwowane z winogronami, orzechami
  • półmisek mięs pieczonych – różne rodzaje
ZUPY
  • rosół domowy z makaronem
  • rosół ziołowy na pieczonej kaczce i indyku z nowalijkami
  • bulion ziołowo-warzywny ze szpinakowymi kluseczkami
  • żurek na wędzonce z ziemniakami, jajkiem i kiełbasami
  • barszcz czerwony (solo, z krokietami, uszkami, kołdunami)
  • krem grzybowy z grzankami
  • rozgrzewająca zupa tajska na mleku kokosowym
  • zupa gulaszowa
  • krem pomidorowy z pesto bazyliowo-słonecznikowym
  • krem z brokułów z groszkiem ptysiowym
  • krem z dyni z imbirem i kardamonem
  • krem z buraka z fetą
  • krem z groszku z mozarellą
  • zupa cebulowa z bagietką
  • zupa serowa z tymiankiem
SAŁATKI
  • sałatka grecka z serem feta i oliwą z oliwek
  • sałatka z kawałkami kurczaka i sosem curry
  • sałatka ryżowa z tuńczykiem i kukurydzą
  • sałatka z karmelizowanym burakiem, rucolą i słoneczkiem
  • ryż z kurczakiem na słodko
  • sałatka z tuńczykiem lub kurczakiem
  • sałatka z brokułów z płatkami migdałów
  • sałatka wegetariańska
  • sałatka: sałata, rucola, szynka włoska, melon, kulki mozzarelli, oliwki, parmezan, sos balsamiczny z pomarańczą
  • sałatka z młodych liści szpinaku, pomarańczy, czerwonej cebuli, mozzaralli, orzechów włoskich, oliwek
  • sałatka z młodych liści szpinaku, pomidorków cherry, czerwonej cebuli, jajek, bekonu
MIĘSA
  • schabowy
  • panierowany filet z kurczaka
  • filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych
  • filet z indyka w sezamie
  • schab ze śliwką
  • schab w sosie własnym z kminkiem
  • żeberka w kiszonej kapuście
  • ćwiartki z kurczaka pieczone w aromatycznych przyprawach
  • rolady wołowe
  • indyk w sosie miodowo-musztardowym
  • devolay
  • koperta z indyka na sosie trzech serów
  • polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
  • pieczona karkówka
  • roladki drobiowe ze szpinakiem
  • kaczka w wiśniach lub pomarańczach