- tartinka z szynką parmeńską, mozarellą i świeżą bazylią
|
- tartinka z włoskim salami ze świeżym ogórkiem i pomidorkiem koktajlowym
|
- tartinka z wędzonym łososiem i kawiorem
|
- tartinka z serem typu brie o orzechami włoskimi
|
- tartinka z pasztetem z dziczyzny z żurawiną i pomarańczą
|
- koreczki: szynka, marynowana pieczarka, papryka kolorowa
|
- koreczki: ser typu cammembert, winogrono, pomidory suszone
|
- koreczki: salami, ser żółty, papryka marynowana
|
- koreczki: ser żółty, oliwki, marynowana pieczarka
|
- kanapka – pieczywo pszenne lub ciemne:
|
-
- masło, ser żółty, sałata, pomidor
|
-
- masło, szynka, papryka lub ogórek;
|
-
- masło, pasta rybna, pomidor, sałata.
|
- kanapka – pieczywo ciemne lub pszenne:
|
-
- masło, ser żółty, sałata, pomidor;
|
|
-
- masło, twarożek z rzodkiewką lub szczypiorkiem.
|
- kanapka – pieczywo ciemne lub pszenne:
|
|
-
- masło, pasztet, marynowane grzyby;
|
-
- masło, ser typu cammembert lub brie, orzechy
|
- łosoś wędzony w koreczku z ciasta francuskiego
|
- pomidory koktajlowe z mozarellą
|
- kuleczki serowe (ser pleśniowy otoczony orzechami/szczypiorkiem/sezamem/papryką)
|
- polędwiczki z suszonym pomidorem
|
- roladki z kurczaka z ziołami
|
- śliwki i morele w bekonie
|
- pomidory faszerowane musem szynkowym
|
- ananas zapiekany z szynką
|
- grzanki ziołowe z szynką wędzoną
|
|
- półmiski serów, różne rodzaje, serwowane z winogronami, orzechami
|
- półmisek mięs pieczonych – różne rodzaje
|